Eventyrlig god suksessterte med friske bringebær
Det blir ikke en skikkelig kakefest uten en klassisk Suksessterte. Vi har gjort den klar til festen med ekstra mye krem, syrlige bringebær og fargerike blomster.
30min / 1t 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du til mandelbunn:
1 dæsjsmør (til kakeformen)
4 stkeggehviter
125 gmandler (malte)
125 gsukker
en halv tsbakepulver
Dette trenger du til gul krem:
200 gromtemperert smør
6 stkeggeplommer
150 gsukker
1 og en halv dlkremfløte
1 tsvaniljesukker
1 knivspisssalt
1 håndfullfriske bringebær
1 dæsjsitronmelisse (spiselige blomster (kan sløyfes))
Fremgangsmetode
Start med mandelbunnen
Lag den gule kremen
Fryse-tips!
Suksessterte kan fryses ned med krem og det hele og tas opp når det kommer gjester på besøk eller du rett og slett bare har lyst på kake. Bunnen blir herlig seig og nesten enda bedre enn når den er helt fersk. Tin kaken på benken og pynt med fargerike bær.