Til hovedinnhold

Fordeler ved Coop Forsikring

Komplett forsikringstilbud

Coop har fremforhandlet Coop Forsikring i samarbeid med Storebrand, på vegne av våre 1,8 millioner medeiere. Dette betyr at du som medeier i Coop får et komplett forsikringstilbud - med medlemsbonus.

Fordeler ved Coop Forsikring

Coop har fremforhandlet Coop Forsikring i samarbeid med Storebrand, på vegne av våre 1,8 millioner medeiere. Dette betyr at du som medeier i Coop får et komplett forsikringstilbud - med medlemsbonus. Med Coop Forsikring vil du ikke bare spare penger, men også bli belønnet for å holde deg skadefri. 

Velkomstbonus

Du vil få 200 kroner i velkomstbonus ved kjøp av din første skadeforsikring. Denne velkomstbonusen vil være synlig i ditt fordelsregnskap den 10. måneden etter du har betalt din første faktura til Storebrand.

3 % medlemsbonus

Som medeier i Coop er du en del av et felleskap, hvor du alltid vil få igjen av overskuddet. Dette gjelder også Coop Forsikring. 3 % medlemsbonus blir beregnet av opptjent og betalt premie på alle skadeforsikringer du har hos Coop Forsikring. 

Det gis ikke medlemsfordeler på lovpålagte avgifter slik som trafikkforsikringsavgift, naturskadepremie og lignende. Disse summene vil derfor ikke inngå i beregningen for medlemsbonus. 

2 % skadefri medlemsbonus

En nyhet innen forsikring! Som medeier i Coop kan du få hele 2 % ekstra medlemsbonus, dersom du holder deg skadefri, eller det ikke er utbetalt eller avsatt for skade siden siste hovedforfall.  

Du vil få 2 % skadefri medlemsbonus på betalt og opptjent premie på alle Coop skadeforsikringsavtaler som var aktive i forrige kalenderår, der det ikke er meldt skade frem til 31.12. Skadefri medlemsbonus vil bli beregnet etterskuddsvis i januar, men det forutsetter at du fortsatt har et aktivt kundeforhold. Dersom du har holdt deg skadefri hele året, vil skadefri medlemsbonus bli synliggjort i ditt fordelsregnskap den 10.januar etterfølgende år.

Skadefri medlemsbonus blir beregnet per polise/avtale, det vil si at om du har to biler, og skader den ene bilen din et år, vil du fortsatt kunne få skadefri medlemsbonus på den andre bilen om det ikke blir meldt skader på den bilen det året. 

Det gis ikke medlemsfordeler på lovpålagte avgifter slik som trafikkforsikringsavgift, naturskadepremie og lignende. Disse summene vil derfor ikke inngå i beregningen for skadefri medlemsbonus. 

15 % rabatt på ordinær pris 

Som medeier i Coop vil du alltid få 15 % rabatt på ordinær forsikringspris på alle skadeforsikringer hos Coop Forsikring. Denne rabatten vil bli trukket fra ordinær forsikringspris når du sjekker pris og kjøper forsikringer, og det vil derfor ikke godskrives til ditt fordelsregnskap. 

Det gis ikke rabatt på lovpålagte avgifter slik som trafikkforsikringsavgift, naturskadepremie og lignende. Disse summene vil derfor ikke bli rabatterte.    

I samarbeid med Storebrand

Coop jobber kontinuerlig med å utvide sine medlemstilbud til alle medeiere, og lanserer derfor Coop Forsikring i samarbeid med Storebrand. Coop Forsikring er et komplett forsikringstilbud, fremforhandlet på vegne av alle våre 1,8 millioner medeiere. 

Storebrand Forsikring

Storebrand er en ledende aktør i det nordiske markedet for langsiktig sparing og forsikring. Selskapets viktigste kunder er ansatte og tidligere ansatte i bedrifter som har pensjon i Storebrand, men de tilbyr også produkter til andre.

Storebrand Forsikring tilbyr en rekke ulike forsikringer, inkludert blant annet behandlingsforsikring, skadeforsikrings- og personrisikoprodukter til det norske privatmarkedet.  

Vilkår

For medeiere som benytter seg av avtalen hos IF så lover Storebrand å gi kundene en villkårsgaranti i ett år (det vil si til neste hovedforfall) for alle skadeforsikringsavtaler tegnet innen utgangen av 2021.  


Bestill Coop Forsikring


Merk at overnenvte rabatter kun gjelder skadeforsikringer. Det er ingen rabatt eller bonus på personforsikringer utover Storebrands eventuelle nettrabatt. I dag er nettrabatten på 10 % og på skadeforsikringer kommer dette i tillegg til de andre fordelene du får som medeier i Coop. Personforsikringer er forsikring av personer, slik som barne-, helse-, uføre-, livs-, og ulykkeforsikring. Skadeforsikring er forsikring for eiendelene dine slik som reise-, innbo-, verdisak-, bil-, og husforsikring med fler.