svinekjøtt
Sommerkoteletter med indisk vri
Prøv en litt anderledes vri på kotelettene med denne velsmakende oppskriften.
1t / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stksommerkoteletter
1 pksjampignon
7 stksmå løk
2 stkfedd hvitløk
1 stkchili (rød)
2 sscurry paste (rød, garam masala eller tørket karri)
3 dlkokosmelk
1 stklime
1 tssalt
Fremgangsmetode
Tilbehør
Yoghurt naturell med salt, finhakket agurk og sitron. Sukkererter og grønne bønner, blansjert og vendt i olje og sitron
Slik lager du kotelettene
Bruk en gaffel og stikk mange hull gjennom hver kotelett, da blir de raskere gjennomstekt. Ha på salt og pepper.
Bruk en varm grill eller panne og stek kotelettene, sopp, hvitløk, chili og løk gylne. Bruk ei gryte og fres krydderet i litt olje.
Tilsett koteletter og grønnsaker. Hell over kokosmelk. La putre under lokk til kjøttet er mørt og slipper beinet, ca. 1 time.
Smak til med lime og salt.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆