kjøtt
Spareribs med råkostsalat og potetbåter
Skikkelig digg kjøtt, med like godt tilbehør. Denne retten er perfekt for grillfesten eller når du bare har lyst på noe ordentlig godt.
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Coop Grill Perfekt Baby Back Ribs (eller spareribs, til 4 personer)
600 gstore poteter
200 grødkål
1 stkeple
2 stkgulrøtter
2 ssolivenolje
2 sseplecidereddik
4 stkmaiskolber
4 sschilimajones
50 gparmesan (revet)
2 dlBBQ saus
salt og pepper
Fremgangsmetode
Grill eller stek kjøttet som anvist på pakken.
Kutt potetene i båter og kok dem i ca. 10 min. Grill dem deretter på indirekte varme.
Strimle rødkål, eple og gulrot og ha det i en bolle. Tilsett olje, eddik, salt og pepper. Bland godt sammen.
Del opp maiskolbene i mindre biter og grill dem på høy varme. Rull dem deretter i litt chilimajones og til slutt i raspet parmesan.
Server ribsene sammen med frisk salat, potetbåter, mais og ekstra BBQ-saus.