Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Pastasalat med håndpillede reker og grønnsaker

Dette er en lekker sjømatsalat som er god til lunsj eller som en lett middag med godt brød til.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stkfinhakkede hvitløksfedd

1sssitronskall

2ssolivenolje

300gkamskjell

4porsjonerpastaskruer (eller rør)

1bokspaprika (bakt)

20stksorte oliven

200gsukkererter (i biter)

3stkhjertesalat (delt i 4 på langs)

40gristede pinjekjerner

1stkavokado i terninger

1dæsjsalt

1dæsjpepper

300ghåndpillede reker (renset)

1stksitron (båter, til servering)

Fremgangsmetode

Bland hvitløk, sitronskall og olje i en bolle. Ha i kamskjell og la marinere i 10 min. Kok pasta som anvist på pakken.
Stek kamskjell i stekepanne sammen med paprika, oliven, sukkererter og hjertesalat, pinjekjerner og avokado. Smak til med salt og pepper, og bland inn de håndpillede rekene.
Bland kokt pasta i grønnsakene og anrett på fire tallerkener. Pynt med urter og sitronbåter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn