Til hovedinnhold
kjøtt

Kebab med lam eller finnbiff

Kebab med skav av lam eller reinsdyr gjør at middagen er klar på få minutter. Server kjøttet i lefser med grønnsaker, pesto og yoghurt.

10min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pklammeskav (eller reinsdyrskav)

1sssmør (eller olje til steking)

en halvtssalt

en fjerdedeltskvernet pepper

1pktortilla lefser

1pkruccula

8stkcherrytomater

en halvstkrødløk

naturell yoghurt (til servering)

Persille- og kjørvelpesto:

1buntpersille

1buntkjørvel

en halvtssalt

2ssrevet parmesan

5stkvalnøtter

en halvdlolivenolje

Fremgangsmetode

Stek kjøttet med smør eller olje på middels høy varme i en panne. Skav trenger ikke å tines før steking og kan tilberedes rett fra frys. Stek til er kjøttet er gyllent i kantene.
Kjør urtene og andre ingrediensene i en stavmikser til en pesto og ha i en serveringsbolle.
Legg ruccula på en varm tortillalefse sammen med stekt lammeskav, tynne løkskiver og halve cherrytomater. Dryss pesto og naturell yoghurt over til slutt.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn