Til hovedinnhold
kjøtt

Smashburger

Smashburger er en populær type hamburger som lages ved å trykke en ball av kjøttdeig ned i en varm panne eller grill. Dette skaper en sprø stekeskorpe på utsiden og saftig kjøtt på innsiden. Smashburgers er kjent for sin enkle tilberedning og deilige smak, og er et populært valg blant burgerelskere over hele verden.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Smashburger:

800gkjøttdeig

4stkbrioche hamburgerbrød

1glasshele sylteagurker

4skivergod cheddar

1pkhjertesalat

3stkbifftomater (eller andre klase tomater (så store som mulig))

Saus:

200gmajones

2ssagurkrelish (typ Boston agurkmix)

2ssketchup

2tsdijon sennep

en halvtsrøkt paprikapulver

en fjerdedeltsWorcestershiresaus

1klypesalt

1klypepepper

Fremgangsmetode

Saus

Bland sammen alle ingrediensene.

Tilbehør

Kutt av stilken og riv av bladene på hjertesalaten. Skyll bladene godt.
Skjær tomatene i skiver.
Skjær 4 skiver ost.

Burgere

Del kjøttdeigen inn i 4 deler (200 g pr burger). Trill dem til baller.
Legg to baller i en varm panne og bruk en flat stekespade for å trykke de ned. Gjenta med de gjenværende to ballene.
Snu burgerne og legg på osten. Varm hamburgerbrødene i pannen.
Spre sausen på bunnen av hamburgerbrødet, legg på salaten og tomatene, og til slutt burgeren, før du topper den med sylteagurk og toppen av hamburgerbrødet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn