Til hovedinnhold
kjøtt

Wrap med pulled pork og BBQ glaze

Pulled pork, eller rivegris som noen liker å si på norsk, servert med knasende sprø råkost og søt-salt dressing gir et perfekt balansert måltid både smak- og ernæringsmessig.

Wrap med pulled pork og BBQ glaze

25min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkpulled pork

4stkgrove tortillalefser

Råkostsalat:

1stkbrokkoli (kun stilken)

2stkgulrøtter

en fjerdedelstkrødkål

1pottefersk koriander

BBQ-glaze:

1stkliten løk (finhakket)

1ssolivenolje

1dlketchup

1ssflytende honning

1ssbalsamicoeddik

1ssdijonsennep

en halvtssalt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

Stek pulled pork som anvist på pakken. Riv kjøttet med en gaffel.
Skrell og skjær grønnsakene i tynne strimler.
Stek løken blank i olje. Tilsett resten av ingrediensene og la det småkoke til sausen tykner.
Fordel kjøtt, grønnsaker og glaze i tortillaene. Pynt med koriander.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn