Til hovedinnhold
snacks

Empanadas med tacofyll - til tapasbordet

Med et tacofyll av krydret kjøttdeig og ost, kan du være sikker på at du ikke blir den stakkaren som har tatt med tapasretten som ingen vil ha. Alle elsker jo taco, og spesielt når det kommer innbakt i sprø og luftig butterdeig!

Empanadas med tacofyll - til tapasbordet

20min / 35min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

10 porsjoner

5platerbutterdeig (tint)

200gkjøttdeig

en halvposetacokrydder

en halvbokshakkede tomater

1dlvann

2dlrevet hvitost

1stkegg til pensling

Fremgangsmetode

Denne oppskriften gir ca. 20 empanadas.
Brun kjøttdeigen og tilsett tacokrydder, tomat og 1 dl vann. La det putre i 10-12 minutter, til vannet har fordampet og kjøttsausen har fast konsistens.
Kjevle ut butterdeigsplatene til dobbel størrelse, og bruk et vidt glass til å stikke ut sirkler.
Legg en spiseskje med kjøttfyll midt på sirkelen og strø litt ost over. Brett den ene delen over den andre slik at du får en halvmåne, pensle med egg mellom kantene, og press sammen med en gaffel.
Pensle med egg på toppen, og stek på 200 grader i cirka 20 minutter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn