Til hovedinnhold
taco

Barna elsker fisk som er panert og sprøstekt

Tina mottar jubel fra barna når hun serverer sprø fisk til middag.

Barna elsker fisk som er panert og sprøstekt

10min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pklomper eller lefser

400gfilet av torsk, sei eller annen hvit fisk

3dlsolsikkeolje til steking

Panering:

2ssmel

salt og pepper

1 og en halvdlhvetemel

1ssmaizenna

1tsbakepulver

2dlfarris

salt og pepper

olje til steking

Salat:

1stkfinhakket rødløk (eller rødkål)

1stklime

1stkavokado

salat

koriander

Limekrem:

1bokslett rømme

1feddhvitløk

1stklime

salt

1nevekoriander

Fremgangsmetode

Bland rømme, finhakket koriander og hvitløk til limekremen. Smak til med salt og lime.
Skjær løk i skiver og press litt lime over. Da blir løken mildere og fargen kommer bedre frem.
Skjær fisken i biter. Bland mel med litt salt og pepper i en bolle. I den andre bollen har du hvetemel, maizena, bakepulver, salt, pepper og farris.
Varm olje i en stekepanne med høye kanter eller en vid kasserolle. Dypp fisken først i mel og så i røren, og stek i cirka 4 minutter til fiskebitene blir gyldne og sprø.
Grill lompene, og fordel limekrem, fisk, avokado, løk og salat over.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn