Til hovedinnhold
taco

Juksesyltet rødløk til taco

Visste du at du kan sylte rødløk til fredagstacoen på 1-2-3?

Juksesyltet rødløk til taco

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

1 porsjoner

3stkmellomstore rødløk

1dleddik (f.eks. hvitvins- eller rødvinseddik)

2dlsukker

3dlvann

Fremgangsmetode

Skrell løk og skjær dem opp i skiver, båter eller halvmåner.
Ha dem over i en skål eller et glass som tåler kokende varm væske.
Mål opp eddik, sukker og vann i en kjele og kok opp.
Når sukkeret er oppløst, helles laken over løken.
La dette trekke i minst 30 minutter før servering.
Oppbevares i kjøleskap i lufftett glass eller boks. Holder i minst 2 uker.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn