Til hovedinnhold

Ofte stilte spørsmål

Mens Club åpnet på kvinnedagen 8. mars 2021.

- Fort gjort å handle billigere mensprodukter

Ofte stilte spørsmål

Når begynte denne rabattordningen?

Mens Club åpnet dørene kvinnedagen 8. mars 2021.

Kan bare kvinner får rabatten?

Nei, rabatten gjelder alle som er Coop-medlem!

Hvordan blir jeg Coop-medlem?

Klikk deg inn på Denne linken og fyll ut skjemaet. Det er fort gjort! Deretter anbefaler vi at du bruker Coop-medlemsappen. Den kan du laste ned i App Store eller Google Play.

Hvorfor rabatt på akkurat mensprodukter?

Før Mens Club måtte man betale mer moms på mensprodukter enn for varer som te, tyggegummi og drops. Det synes vi i Coop Prix var helt feil. Mensen er ikke noe man velger selv, og mensprodukter er helt nødvendig. Samtidig håper vi at Mens Club kan bidra til å fjerne tabuet rundt noe så hverdagslig som mensen.

Jeg får ikke logget meg på appen?

For å logge inn må du ha en profil på «min side» på coop.no. Klikk deretter «logg inn» øverst på siden. (Du trenger medlemsnummeret for å logge deg på første gangen, senere kan du bruke mobilnummer eller epostadresse.) Passordet i appen er det samme som du bruker på «min side». Har du glemt passordet, klikk på «glemt passord».

Er det andre fordeler med å være Coop-medlem?

Du får gode kupongtilbud på produkter du handler ofte. Tilbudene tilsvarer ca. 20 prosent avslag på produktene. Trofaste Coop-medlemmer får også jevnlig tilbud om gratis produkter i appen.

Hvordan får jeg rabatten?

Har du samtykket til å motta epost fra Coop eller er bruker av Coop medlemsapp får du rabatten i alle Coop Prix-butikkene.

Får jeg medlemsbonus av å kjøpe mensprodukter?

Nei, Mens Club er kun en rabattordning.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn