Til hovedinnhold

Elektronisk avfall og gjenvinning

Returordning

Vi tar imot EE-avfall gratis i alle våre butikker.

Jente sitter på knærne i butikk og putter batterier i returpunkt

Elektriske og elektroniske produkter (EE-produkter) er merket med en overkrysset avfallsbeholder, som betyr at produktet ikke skal kastes i restavfallet. Vi tar imot EE-avfall gratis i alle våre butikker.

Kasserte elektriske og elektroniske produkter (EE-produkter) inneholder helse- og miljøfarlige stoffer og skal IKKE kastes sammen med annet avfall. Alt som går på strøm eller batterier skal derfor samles inn. EE-produkter er merket med overkrysset avfallsbeholder.

Eksempel på EE-avfall: Hvitevarer, datautstyr, TV-apparater, elektroniske leker, mobiltelefoner, hårtørkere, vaffeljern, kaffetraktere, lysrør og sparepærer.

Alle butikker tar imot småelektriske produkter hvor lengste ytre mål er under 25 cm
Alle butikker tar imot kasserte EE-produkter av samme type som selges i butikken

Det er gratis å levere inn kasserte EE-produkter til butikk.  Som forbruker kan du være trygg på at butikkene sørger for forsvarlig oppbevaring av produktene før de blir hentet av godkjent returselskap.

EE-avfall kan også leveres gratis til alle kommunale avfallsmottak eller til en av RENAS sine 170 innsamlere, se oversikt på http://www.renas.no

Ta vare på miljøet – lever inn kasserte EE-produkter!

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit