egg
Eggerøre med bacon og brød
Eggerøre er en klassisk ingrediens i en god frokost. Her er den servert med sprøstekt bacon, tomat og godt brød.
![eggerore.png](/assets/contentful/b26eki8n3vte/30rk4q2ygOIm2iD42bfSU2/0053b85be68863b49481b53bcd0b5eb3/eggerore.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
8 stkegg
8 ssmelk
en halv tssalt
en halv tspepper
1 pkSmårettbacon
2 stktomat
4 stkbrødskiver
Fremgangsmetode
Pisk sammen 8 egg, 8 ss melk, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper til godt blandet.
Stek 1 pakke smårettbacon i en varm panne til gyllen og sprø. Legg over på litt kjøkkenpapir for å renne av.
Hell eggeblandingen over i pannen og stek mens du rører rundt til alt er fast. Husk å skrape godt i bunnen slik at det ikke brenner seg.
Skjær 2 tomater i skiver og server eggerøre med bacon, tomatskiver og brødskiver, gjerne ristet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆