grøt og frokostblanding
Kjøleskapsgrøt med havre og yoghurt
Kjøleskapsgrøt er havregrøtens kalde fetter, en superlettvint grøt som mer eller mindre lager seg selv mens du sover. Lett å lage, kjempegodt, og riktig så mettende. Kan man be om mer?
![To boller kjøleskapsgrøt i fargerike boller, med variert topping av bær, nøtter og syltetøy. Hyggelig frokostbord i bakgrunnen.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/4epxyjJbZHgHS9VXfjswC4/3e944927d3856058e3791db645091bf7/kjoleskapsgrot-med-2-toppinger.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 5t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
5 porsjoner
125 glettkokte havregryn
25 glinfrø
250 ggresk yoghurt (yoghurt naturelle, eller fruktyoghurt)
250 gcottage cheese
1 og en halv ssflytende honning
3 dlmelk (fks. kokos, havre, mandel, kumelk eller vann)
Fremgangsmetode
Rør sammen alle ingrediensene til du har en litt suppelignende blanding.
Ha grøten over i et stort Norgesglass eller bolle med lufttett lokk. Sett grøten i kjøleskapet natten over (eller minimum 5 timer).
Ta av en porsjon med kjøleskapsgrøt og topp med det du liker best eller har for hånden. Frukt, bær, nøtter eller syltetøy er veldig godt til!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆