snacks
Asparges og spekeskinke
Rull salt og deilig spekeskinke rundt fersk, grønn asparges. Topp med revet parmesan og søt balsamicosirup og server på tapasbordet.
![Asparges og spekeskinke rullet sammen, servert på trefjøl og toppet med parmesan.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/3nggEBZNKgGqKW3Yjr4jOh/784d9d38dbbbc0d820f677524b34a79d/asparges_og_spekeskinke_2.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
5min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
8 stilkgrønne asparges
8 skiverspekeskinke
50 gparmesan
8 stkbasilikumblader
2 ssbalsamicosirup
Fremgangsmetode
Brekk av den nederste litt grove delen på aspargesen. Kok stilkene i lettsaltet vann i 3-5 minutter til de fortsatt er litt sprø. Avkjøl dem i iskaldt vann.
Legg en asparges på hver spekeskinkeskive. Topp med parmesan i fine flak og 1 basilikumblad.
Rull spekeskinken passe stramt rundt. Drypp over balsamicosirup.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆