Til hovedinnhold
snacks

Asparges og spekeskinke

Rull salt og deilig spekeskinke rundt fersk, grønn asparges. Topp med revet parmesan og søt balsamicosirup og server på tapasbordet.

Asparges og spekeskinke rullet sammen, servert på trefjøl og toppet med parmesan.

5min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

8stilkgrønne asparges

8skiverspekeskinke

50gparmesan

8stkbasilikumblader

2ssbalsamicosirup

Fremgangsmetode

Brekk av den nederste litt grove delen på aspargesen. Kok stilkene i lettsaltet vann i 3-5 minutter til de fortsatt er litt sprø. Avkjøl dem i iskaldt vann.
Legg en asparges på hver spekeskinkeskive. Topp med parmesan i fine flak og 1 basilikumblad.
Rull spekeskinken passe stramt rundt. Drypp over balsamicosirup.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit