dessert og søt bakst
Mascarponerørte tyttebær til kaffekosen
Visste du at rørte tyttebær også kan brukes til dessert? Hvis du blander mascarponeost med tyttebær, får du et skikkelig godt og originalt tilbehør til vafler, pannekaker og annet.
![Mascarponerørte tyttebær servert på nystekte pannekaker, på trefjøl. Stripete lys linserviett, og glass med mascarponerørte tyttebær ved siden av.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/412odr7q0aO1XfHDmJzcuO/645ca0fc824f167e4dda651fbc6b78cf/tyttebarsyltetoy-pannekaker.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 dlrørte tyttebær
1 og en halv dlmascarpone ost
2 tsvaniljesukker (smak til)
Fremgangsmetode
Pisk sammen rørte tyttebær og mascarpone.
Smak til med vaniljesukker, og servér med det samme.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆