Til hovedinnhold
syltetøy og marmelade

Krydret tyttebærsyltetøy

Krydder som nellik, ingefær og kanel setter en annerledes og spennende smak på tyttebærsyltetøyet, som passer perfekt til kjøtt. Prøv for eksempel dette nydelige syltetøyet til juleribba!

Norgesglass og keramikkskål med friskt rødt tyttebærsyltetøy, står på en skjærefjøl av tre, med en stripete linduk i bakgrunnen.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

12 porsjoner

1kgtyttebær

1dlvann (bruk mer for et mer rennende syltetøy)

6dlsukker

1 og en halvtsmalt kanel

1tsmalt nellik

1klypemalt ingefær

Fremgangsmetode

Bland alle ingrediensene i en kjele og kok i ca. 15 minutter.
Ha syltetøyet på steriliserte glass. Da holder det seg lenger, og du unngår at det kommer til bakterier i syltetøyet.
Sett glassene opp-ned hvis du bruker gammeldagse glass som norgesglass.
Snu glassene når innholdet er blitt kaldt.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit