frukt
Smakfull og fruktig stuffing til kalkun
Serverer du kalkun er det naturlig at den spiller hovedrollen. Men lager du en nydelig stuffing skal du likevel ikke se bort i fra at det er den som stjeler showet!
![Smakfull og fruktig stuffing til kalkun, servert i oval hvit ildfast form ved siden av en helstekt kalkun.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/7u5RK5p7xDaYesyOMX7QXe/79a822728817764dd18e6ef424222e04/stuffing-forside.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
30min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
6 porsjoner
200 gbrød
300 gusaltede nøtter
100 gsvisker
100 gtørket aprikos
100 gdadler
2 sssmør
1 tssalt
en halv tskvernet pepper
2 dlhønsebuljong
2 sspersille
Fremgangsmetode
Skjær brødet i terninger, legg dem på et bakepapirkledt stekebrett, og la dem riste noen minutter i ovnen på 180 grader.
Hakk frukt og nøtter grovt, og stek dem lett i smøret. Bland inn brødterningene, og krydre med salt og pepper.
Ha blandingen over i en ildfast form, og hell over buljongen slik at brødterningene suger til seg væsken.
Stek stuffingen i ovnen ved 180 °C til brødet er gyldent på toppen, men fortsatt fuktig.
Når den er klar til servering, drysser du persille over og setter den på bordet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆