Til hovedinnhold
grillmat

Katsu chicken burger med coleslaw

Har du hørt om japansk Katsu? Det er deilig panert kylling, ofte servert med ris, søt bbq-saus og en frisk coleslaw. Her får du en spennende burger med smakene av tradisjonell Katsu, gjort enklere med vår Coop Crispy kyllingburger!

Katsu chicken burger med coleslaw

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

Dette trenger du:

Coop Grill Perfekt Crispy kyllingburger

burgerbrød

søt bbq-saus

agurk

Coleslaw:

Coop Råkost Miks 250 gram

grønt eple

rød chili (kan sløyfes)

Coop olivenolje

saltredusert soyasaus

sitronsaft

sesamolje

flytende honning

ristede sesamfrø

Til servering:

Coop Sprø chips paprika

Fremgangsmetode

Grill kyllingburgerene som anvist på pakken.

Coleslaw

Skjær eplet i to, og fjern kjærnehuset. Skjær deretter i strimler.
Del chilien på langs, og fjern frø og membran. Finhakk chilien.
Bland sammen olivenolje, soyasaus, sitronsaft, sesamolje og flytende honning. Ringle over råkostmiksen, og vend godt sammen råkostmiks, finhakket chili, sesamfrø, eple og dressing.

Montéring

Del burgerbrødene og grill innsiden noen sekunder på indirekte varme, til de får en sprø skorpe.
Legg en håndfull coleslaw på burgerbrødet, deretter kyllingburgeren, litt bbq saus, og skiver av agurk. Sett burgerbrødet på toppen.
Servér med chips og ekstra coleslaw.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆