Til hovedinnhold
svinekjøtt

Julesandwich med ribberull og honningstekte epler

Lag deg en deilig julesandwich med vår egne Xtra ribberull, potetsalat og honningstekte epler med appelsin og et hint av kanel! Xtra serien er vårt billigste alternativ, og vi er stolte over å kunne gi deg gode råvarer til Xtra lave priser. Vår Xtra ribberull vant til og med gullmedalje i NM i kjøttprodukter i år!

Julesandwich med Xtra ribberull, Xtra potetsalat, grovt brød og honningstekte eplebiter med appelsinskall, på mørk trefjøl. Hvit trebakgrunn.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

1 porsjoner

Dette trenger du:

75gXtra Ribberull (ca. 1/2 pakke)

2skivergodt brød

2ssXtra potetsalat

1tssmør til steking

Honningstekte epler:

3stkXtra epler

1stkXtra appelsin (kun finrevet skall)

1ssflytende honning

1ssmeierismør

en halvtskanel

1klypesalt

Fremgangsmetode

Smelt smør i middels varm panne, og rist brødskivene på begge sider til de er gylne.
Ha potetsalat over på den ene brødskiven, legg over ribberull, og topp med de lune eplene. Legg den siste skiven på toppen.

Honningstekte epler

Vask og tørk eplene godt, fjern kjernehus og skjær eplene i mindre biter. Skallet kan godt sitte på.
Smelt smør i en medium varm panne, og stek eplebitene i et minutt. Ha over finrevet appelsinskall, honning, kanel og salt. Rør godt og stek videre i et par minutter til eplebitene mykner.
Har du stekte epler til overs kan disse oppbevares tildekket i kjøleskap, i ca. 1 uke.

Tips!

Har du en håndfull ruccola er dette nydelig på sandwichen!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit