Til hovedinnhold
svinekjøtt

Medisterkaker med surkål

En klassisk og enkel julemiddag med medisterkaker, kokte poteter, surkål og tyttebær.

Hvit middagstallerken med medisterkaker, poteter, rødkål og surkål

25min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

500gpoteter

1pksurkål

1pkmedisterkaker

1tssmør

4sstyttebærsyltetøy

Fremgangsmetode

Skrell poteter og kok møre i lettsaltet vann, ca. 25 minutter. Hell av vannet og la dampe av.
Varm 1 pakke surkål etter anvisning på pakken.
Stek 1 pakke medisterkaker gjennomvarme og gylne på begge sider i en varm stekepanne med smør, ca. 8 minutter.
Server medisterkaker med kokte poteter, surkål, 4 ss tyttebærsyltetøy.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit