svinekjøtt
Medisterkaker med surkål
En klassisk og enkel julemiddag med medisterkaker, kokte poteter, surkål og tyttebær.
![Hvit middagstallerken med medisterkaker, poteter, rødkål og surkål](/assets/contentful/b26eki8n3vte/4apeKbx4MIjFSmwWbhXlD2/672749091322b248a3ebefd9cbc38341/oppskrift-pa_medisterkaker-med-surkal.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
500 gpoteter
1 pksurkål
1 pkmedisterkaker
1 tssmør
4 sstyttebærsyltetøy
Fremgangsmetode
Skrell poteter og kok møre i lettsaltet vann, ca. 25 minutter. Hell av vannet og la dampe av.
Varm 1 pakke surkål etter anvisning på pakken.
Stek 1 pakke medisterkaker gjennomvarme og gylne på begge sider i en varm stekepanne med smør, ca. 8 minutter.
Server medisterkaker med kokte poteter, surkål, 4 ss tyttebærsyltetøy.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆