Til hovedinnhold
kjøtt

Chili con carne med korianderyoghurt

Chili con carne er en fyldig, mettende og god kjøttgryte, og akkurat passe sterk. En frisk og herlig yoghurt med koriander og lime er digg ved siden av.

Chili con carne med korianderyoghurt

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

600gkjøttdeig

1feddhvitløk

2ssnøytral olje

1tschilipulver

1tspaprikapulver

1tsmalt spisskummen

1bokshakkede tomater

1tstacosaus (sterk type)

2dlhønsebuljong

1bokskidneybønner

1klypesalt og pepper

3dlyoghurt naturell

1nevefrisk koriander

1stklime

Fremgangsmetode

Fres kjøttdeig og finhakket hvitløk i en varm gryte. Hakk kjøttet i biter og krydre med chili, paprika og spisskummen.
Tilsett hakkede tomater, tacosaus, buljong og avrente bønner. La det småkoke i 8-10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Finhakk koriander, bland med yoghurt og smak til med limesaft, salt og pepper. Server chili con carne med korianderyoghurt, limebåter og godt brød.
TIPS: Chili con carne egner seg svært godt til å fryses ned, så hvis du får rester, er det bare å putte i porsjonspakninger og legge i fryseren. Genialt å ha i fryseren!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn