Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

Enchiladas

Enchiladas er en meksikansk middagsfavoritt som består av myke tortillalefser fylt med krydret kjøttdeig, eller karbonadedeig, og smeltet ost.

Enchiladas toppet med salsa og vårløk, servert i en turkis ildfast form

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400gkjøttdeig eller karbonadedeig

2ssolivenolje

1posetacokrydder

1stkrød paprika

6stktortillalefser

4dlrevet ost

1glasssalsa

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 220 °C. Stek og hakk 400 g kjøttdeig i biter i en stekepanne med olje. Ha i en pose tacokrydder og rør rundt.
Del en paprika i to, fjern kjernen og kutt opp i små biter. Vend inn med kjøttdeigen.
Fyll 6 tortillalefser med kjøttdeigmiksen, fordel 3 dl revet ost over og rull sammen. Legg tortillarullene side om side i en ildfast form og dryss over 1 dl ost.
Stek enchiladasene i ovnen til osten er smeltet og server med et glass salsa.
Tips! Dryss gjerne over litt hakket vårløk og koriander. Salat og rømme smaker også ypperlig til.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit