Til hovedinnhold
kjøtt

Tacograteng

Det finnes ingen regel som sier at det MÅ være fredag for å spise taco. Denne familievennlige tacogratengen er den perfekte hverdagsmiddagen.

Tacograteng

25min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1ssolivenolje

400gkarbonadedeig (eller kjøttdeig)

2sstacokrydder

2ssvann

1bokskidneybønner

1boksananas i biter

1boksmais

1stkrød paprika

1glasstacosaus

100grevet gulost

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 220˚C.
Varm opp oljen i en stekepanne på sterk varme. Stek kjøttdeigen til den er gjennomstekt.
Rør inn tacokrydder og vann, og stek videre på svak varme mens du forbereder resten.
Skyll kidneybønnene og la de renne godt av. Hell av lake på ananas og mais og del paprika i små terninger.
Fordel kjøttdeigen utover en smurt ildfast form. Legg på kidneybønner, mais, paprika og ananas. Topp med tacosaus og revet ost.
Stek gratengen midt i ovnen i 20-25 minutter, til alt er gjennomvarmt, og osten er smeltet og har fått litt farge.
Server med sprø tortillachips, grønn salat, ekstra tacosaus og rømme.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn