kylling
Matpakkepita med kylling
En kyllingsalat er allerede en smart matpakke, men pakker du det inn i et pitabrød blir det både mer spennende og mettende. Dette er en tacovariant, men kyllingen kan fint krydres med den krydderblandingen du måtte ønske.
![Matpakkepita med kylling, tacokrydret kyllingfilet, tomat og agurk servert i pitabrød i rød bolle.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/6ApLbAKbH9bcpcyXwao1zf/f4ee763e72d5a6f800a2735610ad3266/Matpakkepita_med_kylling.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkpitabrød
2 stkkyllingfilet
1 stkrødløk
2 stktomater
1 stkagurk
1 boksmais
2 ssolivenolje
en halv posetacokrydder
Fremgangsmetode
Bland ut tacokrydderet sammen med olivenolje og pensle kyllingen med blandingen.
Stek kyllingfiletene i ovnen på 220 grader, i ca. 30 minutter.
Når kyllingen nesten er ferdig, steker du pitaen i ovnen etter instruksjoner på pakken
Skjær toppen av pitaen og putt inn grønnsaker og kylling. Pakk gjerne hver pitapakke inn i aluminiumsfolie for å holde innholdet samlet til matpakken skal spises.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆