potet
Bakt potet med ost og skinke
Bakt potet er klassisk grilltilbehør, men fylt med skinke og ost blir det et måltid i seg selv.
![Bakt potet med ost og skinke på hvit tallerken, oppå en blå tallerken.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/15xJYLPTnrk4ei0MMsFsP0/15e2a7745d686af3f47d5f24d598c84b/bakt-potet-med-ost-og-skinke.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
45min
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkbakepoteter
2 stkvårløk
4 sssmør
1 pksmårettskinke
2 dlrevet ost
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 220 °C. Pakk 4 bakepoteter i aluminiumsfolie og bak i ovnen til myke, 40--50 minutter. Du kan også legge potetene direkte i glørne på grillen. Husk å snu dem underveis.
Finhakk 2 vårløk.
Pakk poteten ut, kutt et kryss i toppen og klem poteten åpen. Legg 1 ss smør i hver potet. Topp med 1 pakke smårettskinke, revet ost og hakket vårløk.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆