Til hovedinnhold
mat inspirasjon

Krydret tyttebærsyltetøy

Krydder som nellik, ingefær og kanel setter en annerledes og spennende smak på tyttebærsyltetøyet, som passer perfekt til kjøtt. Prøv for eksempel dette nydelige syltetøyet til juleribba!

Krydret tyttebærsyltetøy

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

12 porsjoner

tyttebær

vann (bruk mer for et mer rennende syltetøy)

sukker

malt kanel

malt nellik

malt ingefær

Fremgangsmetode

Bland alle ingrediensene i en kjele og kok i ca. 15 minutter.
Ha syltetøyet på steriliserte glass. Da holder det seg lenger, og du unngår at det kommer til bakterier i syltetøyet.
Sett glassene opp-ned hvis du bruker gammeldagse glass som norgesglass.
Snu glassene når innholdet er blitt kaldt.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆