Til hovedinnhold
frukt og grønt

Grillet maissalsa, frisk ananassalsa og løk med koriander - Ekte meksikansk tilbehør til taco

Vi elsker tacofredag! Har du lyst å lage ekte, meksikansk tilbehør til tacoen denne uka, skal du sjekke disse friske og enkle oppskriftene på grillet maissalsa, frisk ananassalsa og deilig løk-topping!

Tre skåler, i midten finhakket løk og koriander, til venstre grillet maissalsa med chili, til høyre frisk ananassalsa med chili og koriander.

1t 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Løk med koriander:

1stkfinhakket løk

en halvpottegrovhakket koriander

en halvstklime

Grillet maissalsa med chili:

2stkmaiskolber

1stkrød chili

1stkGrønn chili

en halvpottefrisk koriander

1tslimesaft

2ssolivenolje

1klypeflaksalt

Frisk ananassalsa:

1stkananas (i små terninger)

1stkfinhakket rød chili

1klypeflaksalt

1stklime (saften)

en halvpottefrisk koriander (grovhakk bladene)

Fremgangsmetode

Løk med koriander

Finhakk løk og koriander, og skvis over limesaft.
Bland alle ingrediensene og server til taco.

Grillet maissalsa med chili

Grill maisen hel i en grillpanne eller på grillen. Skjær av kjernene.
Finhakk chili og koriander og bland med maiskjernene. Smak til med limesaft og olivenolje og et dryss flaksalt.

Frisk ananassalsa

Skrell ananasen og skjær den i bittesmå terninger.
Bland ananas med chili, salt, limesaft og koriander. La stå i kjøleskapet i en time før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit