Til hovedinnhold
taco

Ekte meksikansk tilbehør til taco

Vi elsker tacofredag! Har du lyst å lage ekte, meksikansk tilbehør til tacoen denne uka, skal du sjekke disse friske og enkle oppskriftene.

Ekte meksikansk tilbehør til taco

1t 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du til «gressplen», koriander, løk og lime:

1stkfinhakket løk

en halvpottegrovhakket koriander

en halvstklime

Dette trenger du til mais og chili:

2stkmaiskolber

1stkrød chili

1stkGrønn chili

en halvpottefrisk koriander

1tslimesaft

2ssolivenolje

1klypeflaksalt

Dette trenger du til ananassalsa:

1stkananas (i små terninger)

1stkfinhakket rød chili

1klypeflaksalt

1stklime (saften)

en halvpottefrisk koriander (grovhakk bladene)

Fremgangsmetode

Slik lager du «gressplen»
Bland alle ingrediensene og server til taco.

Slik lager du mais og chili

Grill maisen hel i en grillpanne eller på grillen. Skjær av kjernene.
Finhakk chili og koriander og bland med maiskjernene. Smak til med limesaft og olivenolje og et dryss flaksalt.

Slik lager du ananassalsa

Skrell ananasen og skjær den i bittesmå terninger.
Bland ananas med chili, salt, limesaft og koriander. La stå i kjøleskapet i en time før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn