Til hovedinnhold

Kokkenes favoritt – asparges!

Asparges er alle kokkers favoritt og en etterlengtet råvare på våren. Heldigvis kan du nyte både hvit og grønn asparges hele året!

Grønn asparges på svart bakgrunn
  • Du kan godt la asparges få fast plass på spekefatet, rullet i en god spekeskinke, og det gjør ingenting om den blir servert kald.
  • Det klassiske tilbehøret til asparges er hollandaisesaus, men prøv den gjerne med et lett dryss fersk parmesan og litt skviset sitron over også.
  • Og er du glad i pasta, passer det utrolig godt med asparges i alle pastaretter med ostesaus, eller bare så enkelt som asparges med et dryss fersk parmesan og god olivenolje.
  • Asparges liker seg godt sammen med friske erter og litt mynte i en deilig sommersalat.
  • Bruk gjerne aspargestopper i en deilig pai.

Tre oppskrifter med asparges

▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆