Til hovedinnhold

Nå er det nyhetsslipp!

Nå kommer alle de spennende nyhetene i butikken. Vi gleder oss vilt og tar en titt på hva vi har i vente.

Vi satser på en varm og herlig sommer, og da vet vi at trenger noe for å slukke tørsten. Energidrikken Monster er jo en klar hit. Tenk deg en Monster med ferskensmak, helt sukkerfri og i et kult retrodesign.

Red Bull er kult, og nå kommer den med en skikkelig sommersmak – en herlig kombo av tropisk pasjonsfrukt og sommerlig hyllebær. Den kommer til å peake.

Alle elsker smågodt! Og Fun Light gjentar suksessen med smaken av bestselgende smågodt. Det er så gøy. Prøv Fun uten sukker med Bubblizz, Crocodiller eller Kirsebær.

Vi var redd for at PinUp-isen forsvant, men heldigvis ikke! Den kommer i esker med 8 ispinner med helt ny smak – velg mellom PinUp-karamell med karamellsmak og sjokoladetrekk, eller Pin-Upbanan med banansmak og sjokoladetrekk.

Coop er helt alene om denne nyheten. Grandiosa er hele Norges pizzafavoritt, og Grandiosa Vår hjemmelagde med skinke får du bare hos Coop! Mild smak, saftig og digg bunn, perfekt å dele for hele familien.

Magre meieriprodukter med høyt proteininnhold er noe mange etterspør, og Tine Mager Cottage Cheese med bare 2 % fett i stort beger, får du også bare hos Coop. Perfekt til frokost, lunsj, middag og kveldsmat.

Yoplait yoghurt helt uten sukker og fett, kommer med sommerens store smak –tropisk iste med fersken, pasjonsfrukt og sitrongress. Den er kremet og deilig og uten fruktbiter. Superdigg! Den kommer i limited edition, så løp og kjøp.

Ekte italiensk pasta skal lages med durumhvete, og nå kommer Coop med sin egen spaghetti - laget med durumhvete så klart. Pakker på 1 kilo er praktisk, for la oss være ærlige – det går mye pasta!

Om sommeren drømmer vi oss sørover, gjerne til Hellas og en gresk salat med fetaost. Coop Feta Block er en skikkelig god fetaost i et helt stykke som du kan smuldre eller dele opp som det passer best.

Vi elsker alt som gjør hverdagen enkel, og da er det digg med lunsj og middag som er ferdig på 1-2-3. Coop Dagens Makaronigrateng er sånn, den skal bare varmes, så er den klar. Spis den gjerne med frisk salat til.

En mettende Bulgursalat er perfekt til lunsj eller som tilbehør til middag. Bulgur ligner couscous, men er mer næringsrikt, fordi mer av kornet er bevart. Coop Bulgursalat er laget med grillet paprika, kikerter og agurk.

Pannekaker er alltid populært. Coop Raskt & Enkelt lanserer 6 grove, ferdigstekte pannekaker med havre. Sånn kan du spise pannekaker med verdens beste
samvittighet.

Burger og grill, det er sommer det! Og dette kan lett bli sommerens burger-favoritter – Coop Grill Perfekt Crispy Fiskeburger – en fiskeburger med knasende sprø og digg panering.

Burger av Angusfe er sommerens beste burgernyhet! Det er en festburger av høy kvalitet som fortjener kjærlighet og litt ekstra godt tilbehør.

 

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn