Til hovedinnhold

20 % bonus på vegetarserien Vegetardag hos Coop Mega

Vegetardag

Som medeier får du 20 % medlemsbonus på alt fra Vegetardag hos Coop Mega, ved å bruke Coop medlemsapp eller ved å avgi samtykke til å motta e-post fra Coop.

20 bonus på vegetarserien Vegetardag med logoen til Coop Vegetardag og et hjerte med bilder av ulike vegetardagprodukter.

KANSKJE IKKE VEGETARIANER, MEN FLEKSITARIANER?

Mange av oss er ikke helt klare for å bli vegetarianer eller veganer. Det kan det være mange grunner til. Vi synes ikke det er nødvendig å ta den helt ut. Det er for vanskelig og for strengt, eller vi liker kjøtt, fisk, egg og ost litt for godt til det.

Men vi trenger ikke disse matvarene hver dag. Og aller helst vil vi kutte ned på kjøttet – av hensyn til miljøet, dyrevelferd og for helsens skyld.

Da er du fleksitarianer – og du er ikke alene. Det er stadig flere som velger å spise grønt, gjerne flere dager i uka. I Sverige er så mange som 30 prosent fleksitarianere, og trenden er på full fart til Norge. Fire av ti nordmenn har allerede som mål å spise mindre kjøtt i år. I Coop tar vi den trenden på alvor.

Coop var den første dagligvareaktøren som lanserte sin egen vegetar- og veganske produktserie i kjøledisken. Til nå har Coop 22 ulike vegetarprodukter i Vegetardag-serien, og vi er fortsatt størst på markedet.

Vegetardag selges kun hos Coop, og 20 prosent-bonusen gjelder for alle medlemmer som har lastet ned Coop-appen i App Store og Google Play.

Burgere er en selvfølge når du skal velge Vegetardag, og vi har flere varianter. «Coop Vegetardag – Burgere av sopp» fikk til og med terningkast seks i en stor test! Det er vi stolte av.

Mann holder fram to vegetarburgere med salat og grønnsaker.

Du trenger ikke å klare deg uten fredagstacoen heller, selv om du vil ha den kjøttfri. Lag den med Vegansk Deig som du topper med Coop Revet – et vegansk alternativ til ost. Prøv Coop Pulled med en skikkelig digg BBQ-saus og smak om du egentlig savner kjøttet i det hele tatt. I tillegg får du både pålegg og pølser helt fri for animalske produkter. Og helt nytt i serien er vegansk majones uten egg.

Felles for vegetardag-produktene er at de er basert på grønnsaker og belgfrukter og er et bærekraftig alternativ, fri for soya. De er gode proteinkilder, og flere av dem er i tillegg glutenfrie.

Når du spiser mer grønnsaker og mindre kjøtt gjør du både deg selv og miljøet en stor tjeneste. Og det blir ikke lettere og bedre enn dette, enten du tar den helt ut og er veggis eller veganer, eller du går for en fleksiløsning og blir fleksitarianer du også.

Nå er det også enda mer lønnsomt å ta en vegetardag! Alle som bruker «Coop medlem»-appen eller har samtykket til e-post fra Coop Medlem, får 20 % medlemsbonus.

Bli Coop-medlem

Når du melder deg inn i Coop, blir du medeier i Coop. Det er mange fordeler ved å være Coop-medlem:

  • Minimum 1 % kjøpeutbytte på alt du kjøper.
  • Medlemsrabatter på det du handler hos samarbeidspartnere.
  • Rabatter på omlag 20% på de varene som medeieren oftest kjøper.
  • Medeierne får jevnlig tilbud om gratis produkter. Produktene er tilpasset medeierens kjøpemønster.
  • Rabatter hos samarbeidspartnere innen hotell, bensin, forsikring, teater, klær osv.
  • Spesielt gunstige medlemstilbud hver måned.
  • 20 % bonus på alle Änglamark-produkter hos Coop Mega.
  • 20% bonus på alle Vegetardag-produktene hos Coop Mega

     Last ned Coop-appen i App Store og Google Play.