Til hovedinnhold

Sunt og godt for de aller minste

En bekymring mindre

Änglamark serien

Vårt mest dyrebare – barna våre fortjener det aller beste. Änglamark er en serie bærekraftige, allergivennlige og økologiske produkter. Produktenes opphav og innhold er valgt etter strenge kriterier. Alt med tanke på at du, som forelder, skal ha EN BEKYMRING MINDRE

Uansett om det gjelder mat og drikke, bleier eller lotion: Hos Coop får du alt du trenger av økologiske og bærekraftige produkter til baby og barn. Interessen for økologiske og bære kraftige produkter øker for hver dag. For å møte småbarnsforeldres ønsker om gode alternativer, fører Coop et rekordstort utvalg av alt du måtte trenge til de minste. Du finner et godt utvalg av økologisk babymat og smoothies, samt hygieneprodukter uten parfyme og fargestoffer.

Coops egne økologiske, miljø- og allergivennlige barneprodukter er en del av den store Änglamark-serien. Coop har nå solgt Änglamark-produkter i 15 år, og stadig flere får øynene opp for dem. Fra en beskjeden start med noen titalls varer, har vi nå nærmere 200 produkter for store og små.

Baby i fokus

Babyer og småbarn har sart hud og følsomme mager. Ikke rart at foreldrene vil skåne de yngste verdensborgerne mot parfyme, fargestoffer og potensielt allergifremmende stoffer. Dagens småbarnsforeldre tilhører en generasjon som er svært opptatt av miljø og helse. Da passer Coop Änglamark-produktene godt. De er alle produsert med omtanke for mennesker, dyr og miljø. Blant Coops mest populære varer for baby og små barn finner vi økologiske frukt-smoothies i klemmeposer.

Svanemerkede bleier

Coop Änglamark serien tilbyr også miljøvennlige bleier. De er svanemerket og fri for syntetisk skum og cellulose. Ingen trær har gått med for å produsere disse bleiene. Likevel har de høy absorberingsevne, og svært hyggelig pris. Du betaler mindre for disse miljøvennlige bleiene enn tradisjonelle merkevarebleier, noe som er i tråd med de fleste produkter fra Änglamark. Uansett om du kjøper sjampo, balsam, lotion, sinksalve eller våtservietter; prisen er fornuftig og god – akkurat som produktene.

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit