Til hovedinnhold

Finn jobben du ønsker deg!

Hva kan du jobbe med i Coop?

Coop er en landsdekkende arbeidsgiver med mange fagområder. Enten du jobber i de forskjellige kjedene, samvirkelagene eller fellesorganisasjonen Coop Norge, er mulighetene mange. 

Butikk

Butikkdrift er Coops kjernevirksomhet, og her finnes det et hav av muligheter innenfor salg, service og drift av dagligvare, ferskvare og faghandel. Utviklingsmulighetene varierer fra butikkmedarbeider, fagspesialist og leder i våre ulike kjeder. I butikk er ingen dager like, men kunden er alltid i fokus. Hos oss er det gøy å jobbe i et høyt tempo, med arbeidsglede og et stort engasjement.

Medeierunivers og egenart

Coop skiller seg fra konkurrentene fordi vi eies av våre medlemmer. Vi har ansatte som jobber for å fremme medeieruniverset vårt og se hva som er reelle behov hos medeierne våre. Vår misjon er å skape størst mulig nytte for våre medeiere, og det tar vi på alvor! Vi har ansatte som for eksempel jobber med innsikt og analyse, partnerfordeler, sponsing, utvikling av medlemsfordeler og oppfølging av medlemsdemokratiet – for eksempel gjennom Coop Valg.

Kjededrift

I Coop-universet har vi hele seks dagligvarekjeder, i tillegg til våre byggevarekjeder. Konseptutvikling og daglig drift er essensielt for at Coop skal ha de beste tjenestene, det beste utvalget og de mest fornøyde kundene i alle våre kjeder. Kjededrift handler om butikk fra A til Å – og skal tilrettelegge for at kjedene får identitet og rett profil for kundene.

Logistikk, lager og transport

Logistikkavdelingen sørger sammen med Coop Norge Transport AS og våre innleide transportører for vareforsyning til våre butikker over hele landet. Vår virksomhet består av Coop Logistikksenter (CLog) på Gardermoen, som er blant Europas mest moderne og automatiserte lager, og våre manuelle dagligvarelagre i Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø. Coop har videre et delautomatisk faghandelslager på Langhus. Samlet håndterer logistikkavdelingene vareforsyningen fra A til Å, og gjennom vareflyt, transport og leveranser sikrer vi at hele Norge kan finne et bredt spekter av varer i sin nærmeste Coop-butikk.

Innkjøp og sortimentutvikling

Innkjøp og sortiment har ansvaret for alle leverandørprosesser, innkjøpsbetingelser, kampanjeplanlegging, prissetting og sortimentstyring i henhold til de ulike kjedenes strategier. Med sterkt fokus på kundebehov legger vi til rette for at butikkene i Coop til enhver tid har varer til konkurransedyktige priser av topp kvalitet. Våre team består av økonomer med verdikjedeforståelse og kommersiell vinkling og spesialiser innenfor de ulike bransjene vi opererer i. Vi har folk med sterk analytisk kompetanse, samt en del IT-tekniske medarbeidere innen masterdata, space og støttesystemer. Vi jobber for å utgjøre en forskjell for våre kunder.

Innovasjon og forretningsutvikling

Vi jobber for å utvikle morgendagens løsninger, tjenester og produkter for våre kunder og medarbeidere. Våre team består av prosjektledere som jobber tett med flere avdelinger for å utvikle forbedrede netthandelsløsninger, medlemsapper, helautomatiserte lagre, selvbetjente løsninger, ubemannede butikker, butikk-kommunikasjon og mye mer. Sømløse, integrerte og effektive løsninger gir bedre kundemøter og tidseffektivitet for våre medarbeidere. Sammen med gode kollegaer skaper vi morgendagens beste handleopplevelser på spennende måter.

IT

Hele Coop i Norge er avhengige av at IT-systemene fungerer som de skal. Vi understøtter hele verdikjeden, samtidig som vi er nytenkende og utvikler fremtidsrettet teknologi og digitale løsninger som skal gjøre handleopplevelsene til kundene og medeierne våre enda mer personlig, sømløse og effektive. Det er også derfor vi har utstyrt oss med en av de største og mest moderne SAP-installasjonene i hele Europa. Som om ikke det er nok så er også teknologi og teknologiutvikling et av de viktigste virkemidlene vi i Coop kan spille på, for å realisere de målene vi har innen bærekraft. Alt dette hadde aldri latt seg løse uten et solid arbeids- og fagmiljø.

Bærekraft

Bærekraft er, basert på får eierform, en del av vårt DNA. Coop er basert på fellesskapet, og for å løse fellesskapets utfordringer. Bærekraft er et eksempel på dette. Samtidig er bærekraft essensielt for redusert risiko, men ikke minst økt konkurransekraft i dag og i fremtiden. Derfor har Coop en egen avdeling for bærekraft som skal støtte, og gjøre det enklere, for hele organisasjonen å skape et bærekraftig Coop.

Industri og produksjon

Egen industri er tradisjon i Coop, men også viktig for varetilgang, konkurransekraft og gode tilbud til våre kunder. Fra 14 produksjonssteder leverer vi baker- og konditorvarer, salater og fryste grønnsaker, juice, saft og syltetøy, samt en rekke non-food produkter til hele landet. Coop tilbyr lederstillinger og andre jobber i industrien, for deg som vil være tett på en spennende del av verdikjeden. Vi søker også etter lærlinger for å sikre gode fagarbeidere i våre selskaper.

Markedsføring og kommunikasjon

Coop skal realisere målbildet om å kommunisere relevant og attraktivt innhold til kundene når de trenger det, i de kanalene kundene er. Vi er stolte av å ha et av Norges beste omdømme, samt et av Norges største reklamebudsjett. Vi har også viktige stillinger innen intern kommunikasjon, fordi samhandling er det som drar oss fremover.

HR og organisasjonsutvikling

I Coop skal vi ha de beste menneskene. I HR avdelingen jobber vi hver dag for å støtte ledere og medarbeidere så de kan prestere på sitt beste og stadig utvikle seg. Vi har et toppmoderne tjenestesenter, HR business partnere som er tett på forretningen og gjennom Kompetanse- og utviklingsavdeling leverer vi kompetansetilbud til hele Coop. Utover dette har vi også sterke fagmiljøer innen både HMS og arbeidsrett i HR.

Finans og økonomi

Et stort selskap krever mange personer som kan bistå innen finans -og økonomiområdet. Vi har bl.a. regnskapsavdelinger i Trondheim og i Vågå, som håndterer regnskapsføring for Coop Norge konsern, en del samvirkelag og Franchise. I Oslo finner du Finans -og økonomi/controllingavdelinger, Risikostyring og Internkontroll, personvern og samvirkelagsrådgvning. Den samlede enhet støtter funksjoner i hele Coop.

Juridisk

Coop Norge SA konsern er blant Norges aller største selskaper, og som advokat i Coop arbeider man derfor med mange store og spennende prosjekter innenfor samtlige forretningsjuridiske disipliner. I motsetning til å arbeide som en ekstern rådgiver får man som advokat i Coop muligheten til å sitte veldig nærme de kommersielle beslutningene og muligheten til å jobbe veldig bredt innenfor forretningsjusen, med mange varierte problemstillinger langs hele verdikjeden. Det er derfor morsomt, utviklende, spennende og lærerikt å arbeide i Coop i et av Norges mest konkurranseutsatte markeder.

Coop Norge Eiendom

Coop søker kontinuerlig etter nye etableringsmuligheter for våre kjedekonsepter innenfor dagligvare og bygg. Coop kjøper, utvikler, eier og leier derfor eiendommer i hele Norge. Coop Norge Eiendom bistår hele Coop i dette arbeidet, og jobber med alt fra å identifisere egnede lokasjoner for Coop sine konsepter, til utvikling, utbygging, drift og salg av kommersiell eiendom. Dette betyr at Coop Norge Eiendom jobber med mange spennende oppgaver innenfor alle deler av eiendomsfaget.

Kundeservice

Det er våre kunder som holder Coop gående, derfor jobber kundeservice aktivt for å besvare henvendelser fra våre kunder, samt bidra til en bedre kundeopplevelse. I Coop setter vi alltid kunden først!

Trygge varer i Coop

Avdelingen Trygg Vare jobber med kvalitetssystem som støtter verdikjeden i Coop med å etterleve relevant regelverk for å håndtere varene, slik at kundene kan være sikre på at varene de kjøper hos Coop er trygge. Kvalitetssystemet består blant annet av beredskapsarbeid, myndighetsdialog, samt rutineopplæring til ansatte med roller som kan påvirke varesikkerheten. Driftsfunksjonen «Produktutvikling» av Coops Egne Merkevarer sørger for at varene smaker godt og fungerer bra gjennom produkttester i prøvekjøkken og analyser på eksternt laboratorium. Det er vi som produserer produktinformasjon som ingrediensliste, holdbarhetstid m.m. på våre varer.

Karriere i Coop

 • ▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
 • ▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
 • ▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

  ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn