svinekjøtt
Kjøttboller med løksaus og potetmos
Lag saus med løk, smør og soyasaus, og vend de nystekte kjøttbollene i sausen. Server kjøttbollene med varm potetstappe og brokkoli til.
20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop råe kjøttboller
1 poseHoff mandelpotetstappe
1 stkbrokkoli
200 gsmør (noe til potetstappen)
1 stkstor gul løk (i skiver)
4 sssoyasaus
Litt Extra:
gressløk
kapers
grønnsaker etter smak
Fremgangsmetode
Lag potetstappen med litt smør som anvist på pakken.
Stek kjøttbollene som anvist på pakken og sett dem til side når de er ferdig stekt.
Ha 150 gram smør i pannen og la det bli gyllenbrunt. Stek løken i smøret i 2-3 minutter. Hell på soyasaus og vend kjøttkakene i sausen.
Del brokkolien i buketter og kok dem i lettsaltet vann i 2-3 minutter.
Server med andre grønnsaker og tilsett hakket gressløk og/eller kapers i sausen om ønskelig.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆