Til hovedinnhold

Ofte stilte spørsmål

120 års erfaring

Å strøm er et av Norges største strømselskap, som leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge.

Kvinne lukker opp oppvaskmaskinen på kjøkkenet sitt

Coop strømavtale fra Å strøm

Å Strøm

Å strøm er et av Norges største strømselskap, som leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge.

Du kjenner oss kanskje best som LOS? Den 1. mai 2023 så fusjonerte LOS og Glitre Energi Strøm og ble til Å Strøm. Selv om vi er et nytt selskap, så har vi mer enn 120 års historie og erfaring. Vi er opptatt av å forenkle strømhverdagen for våre kunder, og vil fortsette å utvikle smarte og bærekraftige løsninger for folk og samfunn. Vi er i Å Strøm godt rustet for å gi våre kunder de beste løsninger for fremtiden.   

Å Strøm er en del av Å Energi, et ledende fornybarkonsern i Norge med virksomhet i hele verdikjeden. Konsernet er eid av kommunene i Agder og Buskerud, sammen med Statkraft. Les mer på www.aenergi.no

Medlemsavtale

Coop strømavtale er en rimelig spotprisavtale med kun kr 29,- fast i måneden + et lavt ørepåslag på 3,8 øre pr kWh. For sammenligning, se strompris.no.

1 % medlemsbonus

Hver måned vil du motta 1 % medlemsbonus på ditt strømforbruk opp til en spotpris på 70 øre/kWh (det beregnes ikke bonus på nettleie).

Hva er spotpris?

Spotpris betyr at du betaler den faktiske prisen som strømmen koster på strømbørsen Nord Pool time for time. Spotprisen er lik for alle strømleverandører i Norge. I tillegg kommer et påslag på strømprisen i øre per kilowattime.

Hva betyr ørepåslag?

Påslag er det strømleverandøren tar betalt for å tilby tjenestene og strømproduktene sine til deg, dette inkluderer også de lovbestemte elsertifikatene. Coop strømavtale har et lavt ørepåslag på kun 3,8 øre per kWh.

Må jeg være medeier i Coop for å bestille Coop strømavtale?

Coop strømavtale tilbys eksklusivt til medeiere i Coop.

Hvor kan jeg bestille denne avtalen?

BESTILL NÅ

Avtalen bestilles enkelt ved å klikke inn på linken over «Bestill i dag», eller via Coop app`en. Ønsker du å snakke med kundesenter i Å Strøm, kan du ringe 38 60 85 00. Merk at du må være medeier i Coop for å kunne bestille avtalen, og din CoopID registreres for å kunne utbetale bonusen via ditt Coop fordelsregnskap.

Hva skjer etter at jeg har bestilt?

Å Strøm ordner alt det praktiske for deg, og sørger for at du får den gode strømavtalen så raskt som mulig. Oppstart tar vanligvis 14 dager fra du bestiller, til strømavtalen er aktiv hos Å Strøm.

Strømavtalen står på mitt navn, men det er min partner som er Coop medlem. Hva gjør vi?

Du kan bestille Coop strømavtale selv om medlemskapet står i din partners navn. Bonusen vil da komme inn på vedkommende sitt fordelsregnskap.

Jeg er medeier i flere samvirkelag. Hvordan får jeg bonusen inn på riktig konto?

Du kan enkelt kontakte Å Strøm kundesenter på 38608500 alternativt e-post kundeservice@astrom.no, så vil de legge inn korrekt Coop-ID for overføring av medlemsbonus

Når får jeg 1 % medlemsbonus på min Coop konto?

En gang i måneden utbetales medlemsbonus til ditt fordelsregnskap i Coop. Fordelsregnskapet oppdateres den 10. i hver måned.
1 % medlemsbonus beregnes på din løpende strømkostnad opp til en spotpris på 70 øre/kWh (det beregnes ikke bonus av nettleie).

Jeg har to strømabonnement, på huset og hytta. Får jeg bonus på begge?

Ja, du får 1 % medlemsbonus på alle dine anlegg som er tilknyttet Coop strømavtale.

Strøm og nettleie på samme faktura

Som kunde i Å Strøm får du strøm og nettleie på samme faktura – helt enkelt! Du slipper dermed å forholde deg til to fakturaer, og mottar en samlet faktura som inneholder både strøm og nettleie. Strømstøtten trekkes fra på nettleiebeløpet, og du slipper å legge ut for strømstøtten for igjen å få den tilbakebetalt fra nettselskapet ditt etter en viss tid.

Ordningen gjelder for alle større nettområder:

Arva
Asker Nett AS
BKK Nett
Glitre Nett (tidligere Agder Energi Nett)
Glitre Nett Kongsberg
Elvenett AS
Elvia avd Hamar (tidligere Eidsiva)
Elvia (Hafslund)
Føie AS
Griug AS
Hallingdal Kraftnett AS
Linja
Lnett (tidligere Lyse)
Lede
Midtnett AS
Mørenett AS
Norefjell Nett AS
Norgesnett AS
Rollag Elektrisitetsverk AS
Tensio TN (NTE)
Tensio TS (Trønderenergi)
Vevig AS

Er det fakturagebyr på denne avtalen?

Dersom du bruker eFaktura, unngår du fakturagebyr. Ønsker du likevel å motta papirfaktura, tilkommer et gebyr på kroner 8,40,- per faktura. eFaktura oppretter du i din nettbank.

BESTILL NÅ

Bli Coop medlem i dag!

MELD DEG INN

Allerede medlem?
Logg inn for å se dine kuponger og hvor mye du har spart  

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit