Til hovedinnhold

Slik gjør Coop høstferien din billigere

Mann og kone holder hender, barn smiler i bakgrunnen.

Gjør som Yasmin og ta med deg familien på hotellferie:

Slik gjør Coop høstferien din billigere

Med over 2 millioner medlemmer har Coop forhandlet frem en rekke gode avtaler til medlemmene sine. Med disse tilbudene reiste Yasmin og familien på storbyferie til Oslo – uten at det kostet skjorta.

Mange reiseglade Coop-medlemmer får i disse dager ekstra nytte av medlemskapet sitt. En av fordelene man får som medlem i Coop er nemlig alltid minst 600,- rabatt og garantert best pris på reiser med Ving.

– Det er jo veldig mye gøy å finne på i Norge, og av og til ønsker man bare å komme seg ut av huset en helg, uten at det behøver å være så mye mer enn en liten tur. Da er det så fint å bare kunne ta seg en helgetur i Oslo, og kose seg på hotell, sier Yasmin.

https://www.youtube.com/watch?v=tpdUQ9tOEEs

Her får du oversikt over alle medlemsfordelene

Mange medlemsfordeler hos Coops samarbeidspartnere

Hun har bestilt oppholdet sitt gjennom Coop HotellKupp, og får på den måten både rimelig overnatting og frokost inkludert. Men dette er ikke den eneste Coop-fordelen familien benytter seg av på tur. Stopper de for å lade langs veien får de åtte prosent Medlemsbonus hos Mer, og selve kjøreturen fyller de med god underholdning.

Far, mor og to sønner går tur i by

– Alle avtalene Coop har med partnerne sine bidrar til at vi kan unne oss mer kos i hverdagen, sier Yasmin.

Coop HotellKupp er bare en få av veldig mange fordeler man får tilgang til som medlem i Coop. Det er ikke bare i høstferien Yasmin og familien har glede av medlemskapet sitt. Gjennom hele året prøver de å benytte seg av så mange fordeler som mulig.

– Man kan jo spare enormt mye penger hver eneste måned om man bare er flink til å bruke medlemskapet sitt aktivt. Det gjelder både når man handler i butikk, men også hos alle disse samarbeidspartnerne til Coop, sier hun.

Ønsker du å bli medlem? Klikk her.

Medlemsfordeler hos Coops samarbeidspartnere:

Circle K: Som medlem i Coop får du alltid 45 øre medlemsbonus når du tanker drivstoff hos betjente Circle K og Best-stasjoner. Les mer her: Circle K

Coop HotellKupp: Coop HotellKupp tilbyr alle medlemmer i Coop hotellovernatting til rimelige priser. Som medlem i Coop kan man velge mellom hundrevis av hoteller i hele Skandinavia, til meget gunstige priser. Og best av alt: frokost er alltid inkludert! 
Les mer og bestill ditt neste hotell opphold her: Coop Hotellkupp

Ving: Som medlemi Coop får du alltid minst 600 kr i rabatt pr. booking hos Ving – Norges største reisearrangør. Medlemsrabatten kommer alltid i tillegg til Vings øvrige rabatter. Dette er et realt kupp for alle Coops medlemmer. Les mer her: Ving

YX: Hos YX  får du som medlem i Coop alltid 55 øre bonus per liter drivstoff. Med over 300 stasjoner i Norge er sannsynligheten stor for at du får bruk for denne fordelen neste gang du er ute og kjører. Les mer her: YX

– Et medlemskap i Coop er mye mer enn bonus og kjøpeutbytte på dagligvare

Thomas Caesar, Senior partner manager, Coop Norge SA

Thomas Caesar, senior partner manager i Coop, sier han blir glad når han ser måten Yasmin og familien tar i bruk de ulike medlemsfordelene sine.

– Det er jo nettopp dette som er selve kjernen i Coop: Vi er til for medlemmene våre. Vi ønsker å fremforhandle avtaler som gjør at du som medlem skal kunne ta deg en velfortjent pust i bakken, i en ellers hektisk hverdag, sier Caesar.

Han håper flere får øynene opp for at det lønner seg å bruke medlemskapet sitt aktivt.

– Det er derfor vi har så mange fordeler utover bonus og kjøpeutbytte på dagligvarer. Man skal få fordeler også i andre bransjer som er viktige for våre medlemmer, sier han.Familie spiser hotellfrokost

Det skal lønne seg å velge Coop

Her kan du lese mer om alle de unike fordelene du får som medlemi Coop, både i butikk og hos Coops samarbeidspartnere. Du kan også gjøre som Yasmin og laste ned Coop-appen, hvor du har medlemskortet, fordelene og kupongene dine lett tilgjengelig.

– Appen er virkelig fantastisk. Der har man full oversikt over medlemsfordelene sine til en hver tid, sier hun.

Medlemsfordeler

  • ▆▆▆▆▆▆▆▆▆

    ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

    ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆