vegansk
Veganfilet med couscous og granateple
Vegansk filet er et supert plantebasert alternativ til kylling. Server den med grillet hjertesalat, luftig couscous og granateple.
![Veganfilet med couscous og granateple servert på en dyp tallerken med kniv og gaffel](/assets/contentful/b26eki8n3vte/6V0mWQAcB8VOwyxJ94coSD/f57f138f29577691aeda77958bb8e07b/775x465-billigmiddag-artikkelbilde-uke-45-46-vegetar.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkHälsans Kök veganske filetbiter à 320 g
2 pkhjertesalat
3 dlCoop couscous
2 stkvårløk
1 stkyoghurt naturell
1 stkgranateple
Litt Extra:
1 håndfullRistede mandler (eller pinjekjerner)
1 stkeple (i små terninger, i couscousen)
Fremgangsmetode
Tilbered veganfileten som anvist på pakken.
Del hjertesalaten i to og skyll den godt i kaldt vann. Tørk med kjøkkenpapir.
Stek hjertesalaten med snittflaten ned i 2-3 minutter på høy varme i stekepannen.
Krydre med salt og pepper.
Del granateplet i to og bank ut kjernene med en skje.
Lag couscous som anvist på pakken. Tilsett finhakket vårløk og granateple rett før servering.
Litt Extra
Ristede mandler eller pinjekjerner.
Ett eple i små terninger i couscousen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆