biff, storfe, oksekjøtt
Biff satay med ris og grønnsaker
Saftige biffstrimler med digg peanøttsaus og grønnsaker er asiatisk middag på under en halv time.
![Biff satay med ris og grønnsaker servert på en hvit tallerken med høy kant på tallerkenen](/assets/contentful/b26eki8n3vte/8KuV0pOrU6ELOyA0DKIHC/803b02f8fa2707eec0acb2857ca2d68e/28-29-kjott.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop strimlet storfekjøtt, 300 g
1 glasssatay cooking sauce, f.eks Blue Dragon
2 stkvårløk
5 stksmå sjampinjonger (4-6)
1 stkliten boks Coop maiskorn
2 dlbasmatiris
Litt Extra:
1 klypekoriander
1 stkgranateple
Fremgangsmetode
Stek kjøttet i stekepannen på høy temperatur.
Varm sataysausen i en gryte og tilsett kjøttet.
Skjær vårløken i skiver og del soppen i 2 eller 4.
Skyll maisen godt i kaldt vann og la den renne av.
Stek soppen i litt olje i 3-4 minutter og tilsett mais og vårløk. Stek videre i 2-3 minutter, og ha alt over i sataysausen.
Kok risen etter anvisning på pakken.
Litt Extra
Koriander og granateple
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆