fisk og sjømat
Fiskepinner med ris og avokado
Fiskepinner er lettvint og godt. Gjør litt ekstra ut av dem og server dem med ris og guacamole med en liten vri – en frisk, grønn avokadomos med erter og lime.
![Fiskepinner med ris og avokado servert på en hvit tallerken med en rød stripe, ligger på en hvit duk](/assets/contentful/b26eki8n3vte/2URP8PlUCYsWOb7tWqalqY/116a67f38353be12f5a7e0b16f657028/15-16_fisk.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
13min / 7min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop Fiskepinner, 450 g
2 dlCoop Jasminris
100 gCoop Erter
2 stkavokadoer
1 stklime
Litt Extra:
1 klypefinhakket koriander
Fremgangsmetode
Tilbered fiskepinnene og risen som anvist på pakken.
Kok ertene i vann i to minutter, hell av vannet og rens avokadoene.
Kjør avokado og erter med stavmikser til en grov mos.
Smak til med salt, pepper og limesaft.
Litt Extra
Finhakket koriander i erte-avokadopureen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆