potet
Gratinerte søtpoteter med crispy grønnsaksnuggets
En skikkelig digg vegetarrett med ovnsbakte søtpoteter, sprø grønnsaksnuggets, paprika og smeltet ost over – like godt til middag som til lørdagskosen.
![Gratinerte søtpoteter med crispy nuggets, grønnsaker og ost på en hvit tallerken med rød kant.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/11L7Iy03kRqvvhxV3lHHCq/0e59222400bcd1a667d7ee28802ad597/21-22_vegetar.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
25min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 stksøtpoteter
1 pkÄnglamark sorte bønner
250 gCoop aspargesbønner
1 stkSnack Paprika
1 poseCoop revet ost
1 pkFindus grønnsaksnuggets
Fremgangsmetode
Skrell og skjær søtpotetene i tynne skiver og legg dem utover et stekebrett med bakepapir. Stek dem i 15 minutter på 225 grader. Gjør plass til resten av grønnsakene.
Sil vannet av bønnene, og fordel bønner, aspargesbønner og paprika i biter på stekebrettet. Dryss over osten.
Fordel nuggets på toppen og stek videre i 10-12 minutter.
Litt Extra
Server med guacamole, salsa og rømme.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆