kjøtt
Kjøttboller med potetmos og fløtesaus
Små kjøttboller med myk potetstappe og deilig fløtesaus er lettvint og god middag, som de fleste liker!
![Kjøttboller med potetmos, fløtesaus og erter servert på en hvit tallerken med rød kant som ligger på en hvit duk.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/xIpSkV5DYN7RSUmUeDhSe/49cc7197385ea6a69bdd98233d63178b/uke_3-4_kjott.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
40min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop svenske kjøttboller 360 g (1-2pk for 4 pers.)
1 posepoteter 1,2 kg
3 dlkremfløte
1 poseCoop grønne erter
1 pkToro fløtesaus
Litt Extra:
1 dæsjtyttebærsyltetøy
Fremgangsmetode
Kok potetene møre i vann. Sil av vannet og la dem dampe av seg et par minutter.
Mos potene og rør inn fløten. Smak til med salt og pepper.
Kok ertene i lettsaltet vann i 3 minutter.
Varm kjøttbollene i litt olje i stekepannen, og lag sausen som anvist på pakkene.
Litt Extra
Tyttebærsyltetøy.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆