kylling
Kylling med tzatziki og tomatsalat i pitabrød
Stek kylling raskt i stekepannen, og fyll varme pitabrød med kylling, tzatziki og frisk tomatsalat.
![Kylling med tzatziki og tomatsalat i pitabrød servert på en hvit tallerken på en hvit duk med en kniv ved siden av](/assets/contentful/b26eki8n3vte/2O9RVzDLhfaLAmTRRtIX43/72c86595d26a934860bbd813a9bdab69/31-32_kylling.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkDen Stolte Hane kyllingfilet, 650 g
4 stktomater
1 stkrødløk
1 nevebasilikum
1 pkCoop pitabrød jumbo
1 begerCoop tzatziki
Litt Extra:
1 pkfetaost
Fremgangsmetode
Bank kyllingfiletene flate mellom to lag bakepapir, og krydre med salt og pepper.
Stek dem på høy temperatur i en stekepanne til de er gjennomstekte, ca. 3-4 minutter på hver side. Sett filetene til side og la dem hvile.
Skjær tomater og rødløk i små terninger og tilsett finhakket basilikum. Smak til med salt og pepper.
Varm pitabrødene i ovnen som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i biter og fyll pitabrødene med kylling, tomatsalat og tzatziki.
Litt Extra
Tilsett fetaost i tomatsalaten
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆