kylling
Kyllingpanetter med ost og tomatsaus
Kylling med sprø og deilig panering trenger bare noen minutter i pannen for å få osten til å smelte og gi kyllingpanettene den gode, krispy skorpen. Server panert kylling med blomkål, ris og en lettlaget tomatsaus til.
![Kyllingpanetter med ost og tomatsaus servert på en hvit tallerken med rød kant, det ligger bestikk på venstre side og på høyre side ligger et rødt og hvitt rutete håndkle, alt ligger på en hvit duk](/assets/contentful/b26eki8n3vte/4HlK5CYyJApKDwNbkBVZv0/f5efb4b93cdfe2a76ad0e9eac4a18c1c/11-12_kylling.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop Kyllingpanetter med ost à 400 g (1-2pk for 4 pers.)
1 poseCoop Blomkålblanding
2 poseCoop Basmatiris boil-in-bag
1 poseToro Tomatsaus
Litt Extra:
1 klypefrisk basilikum
Fremgangsmetode
Tilbered kyllingpanettene og risen etter anvisning på pakken.
Kok blomkålblandingen i lettsaltet vann i 3-4 minutter.
Lag tomatsaus som anvist på pakken.
Litt Extra
Frisk basilikum.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆