Til hovedinnhold
torsk

Lettsaltet torsk med bacon og potetmos

Lettsaltet torsk skal bare trekke i noen minutter til den flaker seg fint. Fisken er ekstra god med sprøstekt bacon og god potetmos til.

Torsk, potetmos og kålrot pyntet med gressløk, bacon og en sitronbåt på hvit tallerken med rød kant.

20min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkLettsaltet Torsk 125g

1 og en halvpkCoop litt enklere potetmos à 500g

1pkCoop Smårettbacon

1stkkålrot

Litt Extra:

1dæsjlitt frisk sitronjuice

1klypefinhakket gressløk

Fremgangsmetode

Skrell kålroten og skjær den i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann.
Kok opp en stor kjele med vann.
Skru ned varmen til rett under kokepunktet. Legg i fiskebitene og la dem trekke i 5-6 minutter til de flaker seg lett.
Varm opp potetmosen og stek baconet sprøtt i en stekepanne.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit