Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Ørret og poteter med rømme og dill

Fersk ørretfilet er en favoritt når det er fisk til middag. Bak fisken i ovnen og server den med masse grønnsaker og gode poteter som du vender i rømme og finhakket dill.

Ørret og poteter med rømme og dill servert på en hvit tallerken med en gaffel liggende på høre siden, et rødt og hvitt stripete håndkle ligger på høre siden i bakgrunnen

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop ørretfilet, 500 g

500gkokefaste poteter

1begerlettrømme

1pottefrisk dill

1stksitron

1pkFindus perfekt til fisk, grønnsaksblanding á 500 g

Litt Extra:

1klypesitronpepper

Fremgangsmetode

Skru stekeovnen på 180 grader.
Del fisken i 4 like store biter. Krydre med salt og pepper og stek den i ovnen i ca. 10-12 minutter.
Vask potetene. Skjær dem i terninger og kok dem møre i lettsaltet vann.
Hell av vannet og la dem dampe av et par minutter. Avkjøl i 5 minutter.
Finhakk dill og rør sammen poteter, dill og rømme.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Kok grønnsaksblandingen etter anvisning på posen.

Litt Extra

Krydre fisken med sitronpepper

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit