svinekjøtt
Ostepanetter av svin med grønnsaker og sitronsmør
Stek saftige og møre ostepanetter av svin i pannen, og server dem med kokte poteter, dampet brokkoli og det lille ekstra – brunet smør med løk, kapers og sitronsaft.
![Ostepanetter av svin med grønnsaker og sitronsmør servert på en hvit tallerken.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/22pyCf4aHTLEuMB64JRRvt/6fd7db3686e4d2b141940c0a5d2d6129/775x465-billigmiddag-artikkelbilde-uke-49-50-vegetar.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 pkCoop Ostepanetter Svin
400 gkokefaste poteter
1 pkCoop brokkoliblanding
100 gmeierismør
1 stksjalottløk
50 gsmå kapers
1 stksitron
Fremgangsmetode
Stek snitzlene som anvist på pakken.
Skrell og kok potene møre i lettsaltet vann.
Kok grønnsakene i 2 minutter i lettsaltet kokende vann.
Varm smøret i en liten gryte til det er gyllenbrunt. Rør underveis.
Finhakk løken og ha løk, kapers og saften av 1 sitron i smøret.
Litt Extra
1 ss dijonsennep i sausen
Gressløk
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆