Til hovedinnhold
billig middag

Pasta med kjøttdeig og kremet tomatsaus

Ha nykokt spagetti, stekt kjøttdeig og kremet tomatsaus i en ildfast form. Riv mozzarella over og gratiner det i ovnen så osten smelter.

Pasta med kjøttdeig og kremet tomatsaus

25min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

400gCoop Spagetti

1pkCoop kjøttdeig av svin, 400 g

1glassÄnglamark pastasaus med grønnsaker

2dlkremfløte

1pkCoop revet mozzarella

1tstørket oregano

Litt Extra:

200ggrønne erter

1stkgrønn salat

2stknystekte bagetter

1klypefrisk basilikum

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 190 grader.
Kok opp pastasaus og fløte i en kjele, og la det småkoke mens du koker spagettien.
Kok spagettien i lettsaltet vann i 8-10 minutter. Hell av vannet og ha spagettien tilbake i kjelen.
Hell pastasausen over spagettien og vend det godt sammen
Stek kjøttdeigen i en stekepanne og smak til med salt, pepper og tørket oregano.
Tilsett kjøttdeigen i spagettiblandingen.
Ha alt i en ildfast form og topp med revet mozzarella.
Stek det i ovnen i 15 minutter.

Litt Extra

Tilsett 200 g grønne erter i blandingen før steking
Server med grønn salat og nystekte baguetter.
Frisk basilikum

Andre relevante oppskrifter