pølser
Pølser med salsa og potetsalat
Alle elsker pølser! Pølser er lettvint middag og er klar på bare 15 minutter. Topp pølsene med en frisk salsadipp eller potetsalat – eller alt på en gang.
![To pølser i hvert sitt pølsebrød med sesamfrø på en hvit tallerken med rød kant. Ene er toppet med salsa og urter, og andre med potetsalat og vårløk.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/11qwj1DBRd3CpFgw6rexhV/2f20d72a5c91a49b517fb6e6e413c5ec/19-20_kjott.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 og en halv kgGilde Jubelwiener
1 pkCoop Grove pølsebrød
2 og en halv stkvårløk
1 pkSanta Maria Salsa dip
1 pkCoop Potetsalat med creme fraiche
Litt Extra:
1 dæsjgrov sennep
Fremgangsmetode
Varm pølsene i vann til de er godt gjennomvarme.
Legg pølsebrødene i stekeovnen i noen minutter på 100 grader.
Finsnitt vårløken og skyll den i kaldt vann.
Server pølsene med vårløk, salsadipp, sennep(om ønskelig) og potetsalat på toppen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆