vegetar
Vegetarboller med couscous og tomater
Saftige vegetarboller med couscous, tomater og vårløk er så fristende at det er lett å velge vegetar til middag.
![Vegetarboller med couscous og tomater servert på en hvit tallerken med en rød kant](/assets/contentful/b26eki8n3vte/4i53hhiWaamOrhkcflsXEe/d91617d29c5aac8e8f5407ee315841f2/uke_11-12_vegetar.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkCoop Vegetardag boller à 350 g (1-2 til 4 pers.)
200 gCoop couscous
1 buntvårløk
100 gmandler
1 pkcrispisalat
1 pkXtra cherrytomater
Litt Extra:
2 ssolivenolje
Fremgangsmetode
Tilbered vegetarbollene og couscousen etter anvisning på pakken.
Finsnitt vårløken og skyll den godt i vann.
Rist mandlene i tørr stekepanne på middels varme i 5-6 minutter, og grovhakk dem.
Riv salaten i små blader og skyll dem i kaldt vann. Tørk godt av dem. Del tomatene i to.
Vend vårløk, mandler og tomater med couscousen. Smak til med salt og pepper.
Litt Extra
2 ss olivenolje i couscousen
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆